Τρόποι Αποστολής

1. Courier: Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με ELTA COURIER ή ACS COURIER σε όλη την Ελλάδα.

Τα προϊόντα που φέρουν την ένδειξη «Διαθέσιμο» αποστέλλονται σε 1-2 εργάσιμες μέρες από την ημέρα της παραγγελίας (εφόσον η παραγγελία έχει γίνει μέχρι τις 16:30). Τα μη διαθέσιμα προϊόντα αποστέλλονται μόλις καταστούν διαθέσιμα.

Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9:00 - 19:00. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται εντός 1-4 εργάσιμων ημερών από την αποστολή ανάλογα με την περιοχή.

                              Έξοδα αποστολής               

Κόστος παραγγελίας              Έξοδα αποστολής

έως 40 ευρώ                            4,0 ευρώ

άνω των 40 ευρώ                     δωρεάν

Για αποστολές με αντικαταβολή υπάρχει μια επιπλέον χρέωση 1,50 € στα έξοδα της αποστολής.

Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

 

2. Παραλαβή από τις εγκαταστάσεις μας: Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τις εγκαταστάσεις μας στις Σέρρες (Επτάμυλοι Σερρών) χωρίς καμία επιβάρυνση εξόδων.

 

3. Πελάτες χονδρικής εξωτερικού: Τα προϊόντα αποστέλλονται εκτός Ελλάδος σε πελάτες χονδρικής  είτε με δική μας συνεργαζόμενη μεταφορική είτε με μεταφορική του πελάτη.

 

 

 

Μεγάλου Όγκου Παραγγελίες-Πελάτες Xονδρικής

Οι Παραγγελίες μεγάλου όγκου που αφορούν κυρίως πελάτες χονδρικής παραδίδονται ως εξής:

1. Μεταφορική Εταιρεία: Σε αυτή την περίπτωση, ο πελάτης θα πρέπει να μας υποδείξει την μεταφορική με την οποία συνεργάζεται για να παραδώσουμε την παραγγελία του. Τα έξοδα αποστολής, από τις εγκαταστάσεις μας μέχρι τον τελικό προορισμό, επιβαρύνουν τον πελάτη.

2. Παραλαβή από τις εγκαταστάσεις μας: Η παραλαβή μπορεί να γίνει από τις εγκαταστάσεις μας στις Σέρρες (Επτάμυλοι Σερρών) χωρίς καμία επιβάρυνση εξόδων. Σε κάθε περίπτωση για πελάτες χονδρικής η αποστολή της παραγγελίας γίνεται κατόπιν συνεννόησης τηλεφωνικής ή μέσω email.