Πολιτική Επιστροφών

Η επιστροφή των προϊόντων ρητά αναφέρεται ότι θα πραγματοποιείται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, όπως αυτή ρυθμίζει το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις εξ αποστάσεως συμβάσεις με τα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως, επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή το προϊόν δεν θα πρέπει να έχει ανοιχθεί ή χρησιμοποιηθεί και θα πρέπει να είναι σφραγισμένο όπως παρελήφθη, χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής. Εξαιρείται από το ποσό επιστροφής το κόστος των μεταφορικών για την αποστολή των προϊόντων, καθώς επίσης ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί, χρησιμοποιηθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους. Οι επιστροφές γίνονται στην έδρα της εταιρείας μας και τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται μετά την παραλαβή και τον έλεγχο των προϊόντων.

Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να προηγηθεί επικοινωνία μέσω e-mail στο info@sirraorganics.com ή στο τηλέφωνο 2321055804 ώστε να λάβετε περαιτέρω οδηγίες.

 

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης με επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος με νέο ή αντικατάσταση του με άλλο είδος της αρεσκείας του σε αντίστοιχη τιμή εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής αυτού. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής και της νέας αποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία και γίνεται κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία courier που συνεργάζεται η Sirra Organics.