Καινοτομία

Το σύνολο των προϊόντων της εταιρείας παρασκευάζεται με φυσικά και βιολογικά συστατικά.


Χειροποίητα Σαπούνια

1. Η καινοτομία έγκειται στο γεγονός ότι, σχεδόν όλα τα προϊόντα της εταιρείας περιέχουν άνω του 95% βιολογικά συστατικά (φυτικά έλαια και βούτυρα, αιθέρια έλαια, φυσικές χρωστικές κλπ).


2. Καινοτόμα προϊόντα όπως:

α) Αγγούρι – Αβοκάντο: με χυμό αγγουριού, πουρέ αγγουριού, πουρέ αβοκάντο.

β) Καρότο: με χυμό καρότου και πουρέ καρότου.

γ) Λάσπη Νεκράς Θάλασσας - Λάδι Αργκάν

δ) Foot Soap: με φυσικά απολεπιστικά όπως ελαφρόπετρα και παπαρουνόσπορο αλλά και καινοτόμο σχήμα.

ε) Sea Salt Soaps: ήπια σαπούνια απολέπισης με θαλασσινό αλάτι.

στ) Γάλα κατσίκας – Μέλι – Βρώμη: με βιολογικό γάλα κατσίκας, βιολογικό μέλι και βιολογική βρώμη

η) Massage Soap: απολεπιστικό σαπούνι μασάζ με ιδιαίτερο σχήμα και συστατικά όπως ελληνικός καφές, πούδρα φυκιών, λάδι κισσού και λάδι καφέ.

Σε όλα τα παραπάνω χρησιμοποιούνται μόνο φυσικές χρωστικές, όπως αννάτο, κουρκουμάς, πάπρικα, αλκάνα, ίντιγκο, και άργιλοι ενισχύοντας τη δράση του σαπουνιού με τις ιδιότητές τους.


3. Palm oil free: Το σύνολο των χειροποίητων σαπουνιών παρασκευάζεται χωρίς φοινικέλαιο (παρόλο των πολλών πλεονεκτημάτων του στην παρασκευή σαπουνιού), θέλοντας με τον τρόπο αυτό να ευαισθητοποιήσουμε τον καταναλωτή και να αναδείξουμε το μεγάλο πρόβλημα της οικολογικής καταστροφής λόγω της καταστροφής των φοινικόδεντρων των τροπικών δασών.


 

Υγρά Σαπούνια

Η παρασκευή Υγρού Σαπουνιού για πρόσωπο και σώμα με βάση φυσικά συστατικά όπως φυτικά έλαια και αιθέρια έλαια και κατά βάση βιολογικά, αποτελεί καινοτομία, που ενισχύεται ακόμη περισσότερο από το γεγονός ότι, όλα τα υγρά σαπούνια είναι δερματολογικά ελεγμένα ενώ τα SENSITIVE SKIN και BABY είναι δερματολογικά ελεγμένα για ευαίσθητες επιδερμίδες.


 

Pets

Dog Shampoo & Dog Shampoo Bar: Καινοτόμα σαμπουάν σε υγρή και στερεή μορφή για τους μικρούς μας φίλους. Παρασκευάζονται με φυσικά συστατικά όπως φυτικά έλαια, αιθέρια έλαια και βότανα. Μοναδικά σε ιδιότητες και άρωμα.